Rix fm konsert igår kväll :)

Igår kväll var jag på Rix Fm's konsert . Det var grymt kul. Åkte dit med Emma och vi fick jäte bra platser, nästan längstfram vid scenen typ nästan vid stänglset om ni förstår vad jag menar :) Det var jätte kul. Haha vakterna delade ut vatten till folk som behövde, det blev väldigt varmt bland alla människor. Men det gick bra endå :D
Artister som var där var bl.a Janet ( från made in sweden), Kim (från made in sweden), Sarah Dawn Finer, Måns zelmerlöw, Alcazar, snowpatrols, E.M.D, HEAT och några fler :)

Puss & Kram
/C


ALCAZAR



KIM


Janet


Sarah Dawn Finer


Måns (dålig bild)


Måns :)

Nytt...

Carro är tillbaks. Jag har inte skrivit på läänge men nu kanske det blir några eller ett par inlägg i månaden. :)
Jag har hunnit med massor under tiden.
 Som ni vet var det ju valborg 2 v tillbaks och under den kvällen gjorde jag något jag aldrig trott jag skulle. Jag sjöng inför hela Riddarholmen sammanlagt 5000 personer. Jag har fortfarande inte förstått att jag kunde och att jag vågade. Men den kvällen lärde jag mig mycket av mig själv. Känslan när jag stog där på scenen var helt ofattbar! Jag är nöjd med min insats. Men jag var jätte nervös innan, men är nöjd endå!
Nu i sommar blir det kanske några uppträdanden också. :) Varje gång jag håller på med musik och sång slår tanken att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att alltid jobba med musik och sång. :D Det är helt fantastiskt!

Jag har hunnit att vara på gröna lund och åkt nya åkattraktionen "INSANE" asså sekunderna innan jag åkte var aas läskigt. Jag trodde jag skulle svimma, jag var så himla rädd för at åka, asså om man kollar hur den åker och hur mkt den snurrar så blir man lite skraj. Men den åkturen var jätte rolig! ÅK DEN! Det är verkligen nåt att åka även om kön är ca 2 tim lång så är den definitivt värd att åka. Dem andra attraktionerna oxå förståss!

Jag har också hunnit med att vara ute i skärgården med en vän. Vi hade jätte kul och jag älskar det.


Pussar och kramar på er! <3

Solnedgången i skärgården är otroligt fin!

jajjemen visst är det snyggt!

VALBORG



GRÖNAN






RSS 2.0