Halloween friday :D

Idag vaknade jag tolv. Väldigt skönt asså, vilade ut mej ordentligt :P Haha... På morronen satt jag bara och chatta med vänner på msn ;) Sen gick jag ut, (I de obekväma,jobbiga,kalla vädret) Skulle till ginatricot.. Asså de ligger en bit bort härigrån så fick gå en ganska lång bit i de tråkiga, regninga vädret.... Köpte en jätte fin klänning på gina tricot :D (Ska ha på mej den ikväll )... Nu ska jag typ "baka" tills ikväll.... Asså ska göra "fingrar" typ nåt som ser ut som fingrar.. Aja orkar inte berätta. Alldeles strax ska jag ut o köpa djävulshorn :P Haha... Jaa, på kvällen vid halv 6 drar jag ner till AnnaKatarina och hon ska ha fest ("fest") De e ba hon o jag asså, vi ska gå bus lr. godis.. HAHA :)ja..... Ska sova över oxå, ska bli fett kul ! Aja... kanske hinner lägga in ett inlägg sen.
 
TREVLIG HALLOWEEN!!! :)

Puss & Kram♥

Torsdag ;)

Idag på förmiddagen satt jag bara o chatat med kompisar :P Haha, skulle igentligen pkuggah men kunde inte koncentrera mej. Ska till biblioteket och pluggah på lördag tänkte jag :P Haha. Jaa... Sen träffade jag Emma. :) Såg hennes katt (Hade blivit jätte stor :) Sen kollade vi typ på gamla skolfoton :P Haha, sen vid 6 gick jag hem och åt. Och nu sitter jag här. Håller på o lägger över lite bilder från kameran till datan. Sen tror jag att jag drar till AnnaKatarina ;) Haha, ska sova över hos henne imorron. Ska bli fett KUL!

Puss & Kram  ♥


Plugg torsdag..

Hej allesammans! Idag vaknade jag 11. Var jätte trött, men av vad vet jag inte ? :P  Idag, alldeles strax ska jag börja plugga :) Har en uppsats att göra, men tänker inte göra hela idag. :P Sen på eftermiddagen träffar jag Emma :)  Vi ska kolla på ett skolfoto och va med popcorn. (Hennes aaas söta kattunge<3) På kvällen ska jag typ plugga om jag inte träffar Ak? Imorgon e dde Halloween! :) Ska på "fest" hos AnnaKatarina. Ska sova över, vi ska typ ha aaas kul. Gå bus lr. godis o så :D Äta lite gott o så. Och bara fira Halloween. Man skulle vilja va i U.S.A vid den här tidpunkten. Deras hus e ju typ aas smyckade, och där tar man verkligen halloween "allvarligt":P Alla klär ut sej o så :P Haha, nu ska jag pluggah, och chatta vidare på msn.

Puss & kram ♥

( Juste, ni som läser, om ni tkr att jag borde skriva om nåt anan som ni vill, eller har ni andra övriga saker som ni vill ska finnas på min blogg. kommentera och säg de :)) Trevlig dag <3 

Träffade Emma idag <3

Hej, har inte hunnit med så mga inlägg idag :p Sorry, Idag så har jag träffat Emma!Hon kom hit.  Vi hade de roligt tsm :) Vi typ photoshopa lite, åt lunch. Vi åt nudlar (pallade inte med något annat) :P Sen typ gick  vi ut o kollad elite saker. Sen kom vi hem och bakade kladdkaka. Den blev fett GOD! (bilder kommer sen :P) Men asså våran kakform e jätte gammal, asså idag va sista gången vi andvände den. Förra gången när jag bakade amerikans äppelkaka så läckte den,så va tungen o ha en plåt under ( asså de e en kakform med löstagbara kanter) Idag när vi skulle lossa kanten gick den inte o öppna, ta upp. Så vi typ slängde den. Denva endå så gammal. Haha, men kakan tog vi ut ur formen. Den blev jätte god, men kunde ha varit kladdigare :) Imorgon e de plugg dag, ska plugga från klockan 11.00(ställer klockan på de) till typ klockan 15.00 ska göra en inlämningss uppgift :)

Nu ska jag dra.
Puss & kram ♥

Onsdag ;)

Hej, vakndade precis. Igår kväll hann jag inte skriva tyvärr, blev så trött. Jag fixade min och AnnaKatarinas blogg design till typ 2 på natten :P Haha... Gå in på www.annakatarinas.blogg.se (jag designa bloggen) Det blev ganska snyggt endåh. Jaa, igår kväll innan (jag fixa blogg) Va AnnaKatarina hos mej. Vi typ bara flumade lite haha.. Idag klockan 1 träffar jag Emma !(Barndomsvän<3) :) Ska bli kul, vi har inte setts på ett ganska långt tag :P Vi ska va hos mej... vet inte riktigt vad vi ska göra men. Vi äter lunch tsm. Vi ses typ hela dagen så jag e nog med henne på kvällen oxå ;) Jaa.. Nu ska jag nog kanske gå o baka lite kladdkaka MUMS! ( onyttig jagvet :P men de e gott) Få se om jag pallar baka, annars håller jag nog på med bloggen :P

Puss & Kram ♥

Bilder med Ak o mej ikväll :P

Va me Ak ikväll som ni vet, lägger in några bilder från ikväll :p :
Jag<--- Jag. rolig spegel hon har :p :)



<--- AnnaKatarina



<-- jag bakom duschdrapperiet :P


<--- AnnaKatarina (prova trycka på bilden för att se större)

Tisdagen

Hej, kom precis hem från AnnaKatarina. Jag skulle fixa hennes blogg men jag hann inte :/ Hon skulle typ på resturang med sin mamma och mormor.. Haha.... Köpte min halsduk idag, fett snygg asså (lägger in en bild på den sen ) Köpte en neccesär och ett par örhängen oxå:)... har inte gjort så mkt annat. Imorgon ska jag träffa Emma :) Vi ska typ ha kul och äta lunch tsm ;) På torsdag har jag bestämt att jag måste plugga. Måste hinna klart med min uppsats om vatten i världen. Haha. Har lite små saker oxå som jag måste öva på, matte o sånt asså har prov typ nästa vecka så måste plugga det. Jaa.. Ikväll e de rosabandetgalan, ganska okej. Haha, vet inte om jag ska kolla men ... Nu ska jag dra !

(kommer in bilder sen :))
Puss & kram  ♥

ska ut nu..:

<---- Jag :P


<--- haha, Anna Katrina

Asså laddar inte upp bild på mej från igår kväll, ser jätte "ful" ut på nilderna :Pfick bli en bild på AnnaKatarina istälet ;)
Nu ska jag nog börja göra iordning mej, sen drar jag ner till AnnaKatarina.

Puss & kram ♥


Tisdag morgon :)

God morgon ! Idag så ska jag gå o köpa min halsduk, och så ska jag träffa AnnaKatarina, vi ska typ gå ut och så ska vi äta lunch tsm :)Min förkylning håller på o gå bort så jag mår bättre nu, än vad jag gjorde förut :) Imorgon träffar jag Emma! :D De va ett tag sen vi träffades, ska bli kul. Jag ska ladda in bilder i datan från kameran, så ni ser lite bilder sen från gårdagenskväll med AnnaKatarina :)  Trevlig dag!

Puss & Kram ♥

Hemma igen

Hej, kom nyss hem från AnnaKatarina. Vi typ drack te och snackade lite. Sen typ jaa.. bara flumade vi :P (Kommer in bilder sen :P) Vi hade kul i af  ! mina planer för imorrn: Träffa AnnaKatarina, vi ska äta lunch tsm och kanske ta bilder. :)
Juste, ska köpa den här halsduken imorron oxå. Asså den va fin, och vill ha den, haha :P

Puss & kram ♥

/Carro<3

Globen

Idag var de globen :) Vid  10 åkte jag till globen/annexet. När jag gick av t-banan, hade jag ingen aning om hur jag skulle gå men jag orienterade mej fram :P De va ganska kul där. Vi va bara 4 :P Träffade annette,Flisan där och Ellen :) Massvis med folk va där.. :) Vi fade ett litet "bås" ett eget space för IDLAN. Då kom de en massa barn som ville prova på, vi höll på med dem och "lärde" dem.. :P Sen vid 11.00 hade vi uppvisning.   1:a upp visningen gick bra. Sen så typ bara satt vi haha till 13.00 då hade vi 2:a uppvisningen, den gick lite sämre.. :/ Resten av tiden satt vi haha och höll på med barnen.. I allafall, sen åkte jag hem med IDLA tjejorna typ vid halv 3 och gick till donken sj för att skaffa mer mat. Hade bara ätit en varmkorv under dagen i globen :/ (Den var inte så god :P) lite onyttig idag :P Så köpte lite mat, sen gick jag hem. Sen gick jag ut, kollade på kläder. Tänkte köpa en halsduk och en stickadtunika. Men gjorde inte de... Sen kom jag hem. Sitter och smaskar på en Ben & jerry glass half baked. Jätte god! rekommenderar den! Sen på kvällen kanske jag träffar AnnaKatarina.
Puss & kram
<--- mums, mums <3

AnnaKatarina! <3

LOVE YUH!

AnnaKatarina <3




Modell: AnnaKatarina
Fotograf : Caroline

Bjuder på en bild på mej själv..

 <-- Bjuder på en bild på mej oxå..

Underbara Grekland!

 Har badat på Greklands vackraste strand/ i vatten! visst e de underbart!

Bild tagen i Grekland

 Visst e den fin? den e inte photoshopad! den har "roliga" former... Vattnet där va aas genomskinligt. Aas FIN!

äpplen igen..


Äpplen

 <--- Fina äpplen

Höst




All the leaves are brown (all the leaves are brown)
And the sky is grey (and the sky is gray)
i've been for a walk (i've been for a walk)

Blomma.. (kmr fler bilder...)


Städa, läxor och globen..:)

Hej igen. Ska städa igentligen nu men orkar inte. E fortfarande inte klar med läxan :(  I af, imorron e de globen. Trodde de skulle bli kul, men har inte lika stora förväntningar som förut. Mitt tema har valts bort :( Asså jag e den enda i mitt tema som kommer imorron . de e för få för att göra "mitt" tema... Fett dåligt. och vissa har varit sjuka när vi öva på temat så dem kan ju inte ersätta nån direkt eftersom de inte kan temat.  Dem andra får göra sitt tre-bollars-tema. Kul :)  Men vi kommer göra ett gemensamt tema oxå, så jag kommer va me i 1 uppvisning istället.. Aja.. så e de i af... Ska städa vidare nu. Vi ses ;)

Puss & Kram♥

Läxor...

Hej, tog en liten paus från arbetet. Men måste snat jobba vidare. Idag har jag inga planer. Ska vara hemma(de e dåligt väder ute :( pallar inte gå ut)Ska städa och göra läxor. Juste kan påminna er om klockan!  Inatt så ställdes klockan om till vintertid. Så visar era klockor att dem är 13.00 nu så e dem fel. Klockan är 12.00. så ställ om den bara. Jaa... Vad ska man skriva. Snart e de halloween. en rolig stund/tid på året. Vi ska nog vara hos AnnaKatarina i år och "celebreata" halloween i år hos henne. Okej, hehe vi firade inte det hos nån i fjol. Man ska typ "vara utklädd". hade inte tänkt mej själv som en "översminkad" vampyr eller häxa som man brukade va när man va liten. Utan typ bara ett par svarta djävulshorn. Kort kjol och linne... Hehe. Inte "för mkt" lixom. Sen så kan man ju gå bus elr. godis.. De e rätt barnsligt. Men lix man gör de bara 1 gång om året så vf inte? man får godis, de e ju alltid gott... Aja...ska pluggah nu :)

Söndag

Hej. Hoppade precis ut från duschen. Håller på med en läxa som jag ska skicka till min lärare. E strax klar med den. Idag känner jag mej bättre. Så idag kan jag nog gå ut. ;) Får se hur det blir med den saken... Imorron är det globen :) Ska bli fett kul ;) Aja.. Nu ska jag fortsätta med läxan...

Puss & kram ♥

/Carro  

Jobbig lördg morgon..

Vaknade upp idag mde ännuvärre förkylning. Täppt näsa, ont i huvudet, "svullen hals", ont i halsen.. :(
I morse hade jag verkligen velat  vakna sent, så jag skulle kunna sova ut. Men jag vet inte varför men jag vaknade 8.30(?) Blev skit irriterad på mej själv. Idag åkte jag inte till IDLAN. Vill "spara" krafterna tils måndagen (Globen idla saken) Så jag e hemma imorgon oxå. För at försöka bli frisk.

Nu e det äntligen LOV! Ska bli fett kul. På
Måndag ska jag till Globen
Tisdag ska jag shoppa  kläder ;)
Onsdag göra läxor
Torsdag  göra läxor
Fredag?
Lördag?
Söndag?

Nu ska jag nog gå sova. E jätte trött. Sov inte länge idag, asså gick o la mej vid tolv nångång igår kväll o vakna halv nio :/

Juste! Ni som inte kollade på idol kan jag berätta att Loulou åkte :( Tyckte hon var bra, Johan borde åkt eller Lars, Båda sög, Lars var utklädd til (jag vet inte vad (?) ) och han kunde inte uttala orden, de kändes som om han gjorde parodi på de hela. Han borde åka ut! Johan SÖÖÖÖÖG igår, han e bara kvar p.g.a att hans fäns ringer på hnm bara förat de tkr han e snygg. Men han sjöng jätte dåligt! De va inte ens sång, han skrek o man hörde knappt orden??
I af de blev som det blev, huvudsaken är att ALICE e kvar :p


Kram ♥

Lazy friday night... :P

Hej! Har inte hunnit blogga, så I'm sorry... I af, idag var det  FN-dagen. Vi hade inga lektioner :D *skönt* Vi skulle arbeta med olika artiklar som FN hade. De gick rätt bra i min grupp, och vi hann klart i rätt tid :P Har 2 läxor, labrapport, men jag vet redan precis vad jag ska skriva så den är nog rätt lätt och en so uppsats till nästa vecka på måndag :) Jag har blivit förkyld :( E jätte hes, kan nästan inte prata. i skolan kunde jag i af prata som tur, för att vi skulle redovisa FN grejen oxå så jag lät i af lite normalt.) E trött oxå o har lite ont i halsen :( Typisk tajming, har IDLA imorrn vi ska öva till globen saken. Men jag kmr gå endåh.) Fredagskvällar brukar va rätt roliga o så, men denna kväll tar jag de lugnt. Myskväll framför soffan med popcorn och idol och familjen! <3 De har inte hänt så mycket på sistone. Jag kan berätta vad jag ska göra i helgen: I morron e de IDLA och så ska jag gå o shoppa lite kläder  :) På söndagen (om jag inte e så bra då, stannar jag hemma för på måndag e de globen) om jag e bra skulle jag antingen träffa Jack eller Emma. Nästa vecka e de lov, ska bli så skönt, måste verkligen sova ut. Och så ska jag nog vara med kompisar, fota, globen m.m. KUL!  Ska göra en kopp te till mej nu.

Kramar ♥

Onsdag. :)

Hej ! Ska berätta vad som hände igår o idag. Igår kväll satt jag och pluggade och sen kolla jag på DHW8de va aas bra! ni som såg fattar vad jag menar)  och sen så typ gick jag o la mej och fortsatte med pluggande. Messade med Jack, han hade inte heller "pluggah" så mkt så vi bestämde att sätta klockan på kl 05.02 och plugga. (märklig tid, men de skulle bli så?) Så klockan 05.00 vakna jag (2 min för tidigt, men same shit!) Vi hade gjort en "överenskommelse" att om han inte svarade på nåt sms innan klockan typ 05.12 så skulle jag messa hnm. Jag vaknade upp som jag förut sa klockan 05.00 och satte genast igång o plugga. Jag skickade ett sms typ ett tag innan, men fick inge svar. Så jag messa igen (för att jag tänkte om han inte vakna på sin klocka så kanske han vaknar av sms?) Men så var de inte. Jag ringde honom, men ingen svarade.. Så tillslut "gav jag upp" jag pluggade själv klockan 05.12 på morgonen. (Jag lär mej bättre på mornarna än på kvällarna) Jag gick senare till skolan, såg Jack vid sitt skåp. O då berätta han att han hade lagt alarmet på ljudlöst "man bah eeh.. duktigt Jack" :P Iallafall de första jag hade på morronen va ett geografi förhör. Synd att man bara kunde få G på de, jag vet inte vf. Men så var det antingen G lr IG? Jag hade pluggat under morronen, och jag kom ihåg allt :) Så jag fick alla rätt ;) Man skulle skriva olika hav (vad  de heter) och typ rita ut vissa floder... De va rätt kul. Sen hade vi idrott. Vi dansar bugg, vi ska hitta på ett "tema"/"program"/rutin? till dansen, asså att de blir typ som ett "program". Jag dansar med Olivia. De går bra, vår dans äger! ;) Lunchen idag va aas äcklig! Typ "brända" korvar med pulvermos,ketchup och senap + sallad. Vi brukar få bättre mat (men den  e int ehelr. så JÄTTE god) men den funkar :P No hade jag efteråt. Vi skulle han en "stor CSI" labb. Asså läraren gav oss nån lösning protein/stärkelse/sockerart. Våran grupp klarade lätt av uppgiften :) man skulle typ utforska och få fram ett resultat o se vad de va för lösning. Så har en labbrapport tills fredag.. men den klarar jag av. :P Efter skolan stack jag hem och åt, och nu sitter jag o bloggar ;) SKA FÅ PHOTOSOP!!! Jag ska köpa photoshop, så kan jag retuschera lite biler ^^ I allafall sen på kvällen "kanske" jag ska träffa AnnaKatarina, men jag tror inte att jag ska de om hon kmr hem så himla sent.  Nu ska jag dra :)
(Lägger in bilder sen :))


Kramar ♥

So..

hej, sitter i datasalen måste göra so. (Worldwater) Jätte kul.. not Måste va klar helst imorrn men man får lämna in på måndagen efter lovet :) De kmr jag nog göra, aja måste fortsätta nu :)

Kram♥

Desperate housewives börjar strax ;)

Hel kära läsare och andra. Påminner bara att desperate housewives börjar om 20 min :)

Kramar ♥


Jack.. du e skön :P?

Haha, läste Jack's lilla inlägg på sin blogg :P E tvungen o göra en tbx till hnm:P elr. så kommer han säkert "tjata" på mej att göra en xD haha. Måste först bara inlägga AMADEUS E SKÖÖÖN! Asså Jack, du o jag har verkligen haft fantastiskt roliga dagar med Amadeus. :) Vi e hans fanclub! Amadeus amadeus.. *kommer från låten rock me amadeus* haha. Tack Jack för att par skrattfyllda dagar. HAHA :P + dem sjuka sms:en? Haha, aja ska dra nu till idlan.

kramar <3

Efter skolan.. ;)

Hej, kom hem precis från skolan, vi hade klassråd som sista timme, de gick ganka segt.. Men det va roligt oxå.. Vi ska börja samla in pengar til klasskassa så vi ska sälja salami :)  Ni som vill ha kontakta mej, lägger in mail adress i ett annat inlägg ;) I allafall, måste plugga aaas mycket ikväll (o jag har lix Idla ikväll) + DHW. Men jag ska klara det. Jag har nån "jätte stor" labb imorron. Vi ska ha prov (genom en labb, vi ska se elr. typ asså hon kommer ge oss en lösning, och så ska vi typ undersöka vad det e) Och så har jag ett läxförhör på världens 15 största floder och hav, jag kan mest haven. Och så ska man kunna veta var dem ligger :/ Mycket att pluggah... Just nu lyssnar jag på musik, och ska börja plugga strax. 

Kramar på er ! ♥ 

Tisdags bilder :)






Tagna av mej :P

Tisdag i skolan...

Hej! E i skolan nu, sitter och skriver lite... :) Ska ha slöjd snart. *Inte de roligaste ämnet, men de e kul!*
Kom på att jag ska ha idlan idag, hinner inte göra allt som planerat, får gå o kolla på vantar imorron :) Måste plugga oxå jueh. Men i allafall, nu ska jag nog bara "surfa" vidare.

Kramar ♥

Tisdag morgon

Hej! Nu håller jag på o göra mej i ordning, ska till skolan snart. Måste skynda mej, om man kmr sent får man typ sjunga för hele klassen :/ Haha, Trevlig dag :)
Kramar ♥

God natt :)

God natt allesammans! De e nu tid för mej att börja logga ut nu. Mina planer för imorgon kan jag rabbla upp här:
Imorron ska jag: Gå til Åhléns och kolla efter sköna vintervantar :) Sen ska jag typ plugga, och på kvällen är det de programmet som ni ABSOLUT inte får missa! Desperate Housewives. Glöm inte de.
Kram


 <---Älska

Lite bilder...

 wind in thw face :P
(haha jag e bättre på att ta bilder på "naturen" o sånt...

Denna bild älskar jag! ;)
Väldigt fin och "levande" bild.

Jag skulle jättegärna lägga in fler bilder, men datan blir långsam.. Vad ska man göra? Aja, jag försöker kanske senare.

Nu sitter jag och dricker färsk pressad äppeljuice :) Jätte gott! (fullt på vitaminer ^^)  Aja, jag kanske hinner lägga in ett sista inlägg ikväll, om inte kanske imorron bitti :)

kram
 
/carro ♥

*alla bilder e såklart oxå tagna av mej :P*

God kväll :P

God kväll! Sitter och chattar och tar det lugnt, igentligen borde jag plugga, men har inte ork för det.  Men i allafall, juicen uppdricken och sitter o chillar.. Oj färjan har börjat! Ska nog dra nu! hehe..

Kramar !

/carro ♥


Lördag/Söndag :)

  Hej! Jag hann inte skriva igår kväll, de blev så sent. Igår var jag hos AnnaKatarina. Vi lagade mat. (De blev jätte gott!) Men det va ju inte direkt "jätte" lätt att laga maten. Vi åt: Fläskfilé (Skärd i bitar) Dem va i någon marinad innan, typ taritoky elr vad den nu hette. Klyftpotatisarna blev Jätte goda, dem va perfekta! ;) Vi ville ha nån sås till, så vi köpte färdiglagad tzatsiki. Den va inte alls god. Vi hade tänkt göra en tzatsiki, men vi pallade inte. Men för at "pimpa" upp den äckliga tzatsikin , la vi bara i mer gurka, kryddor o så. Men den va fortfarande inte god. Men vi åt den endåh. Jag gjorde grekisk sallad till (aaas gott) De e verkligen skiiit gott :) Denblev god (haha såklart allt som jag gör blir gott) :P Haha, det lät lite egoistiskt. Haha, och så hade vi bröd till. Vi drac pommac till maten. Efterrätten va aaas GOD! De va fruktsallad. I den hade vi: 1 helhonungsmelon, ¼ vattenmelon,1 hel ananas(ÄLSKA!) 1 apelsin och något mer som jag inte kommer riktigt ihåg. Men den va riktigt god! Vi åt frukt salladen i honingsmelonen, asså i själva melonen. ( Vi delade honungsmelonen på hälften, tog ut alla "frön" och skärde ut köttet. Så de blev som en tom honungsmelon kvar) fattar ni? På salladen hade vi citrus glass. De blev jätte gott! Så vi åt fruktsalladen framför tv:n medans vi kolade på tv. Vi hyrde film, igår oxå. Freaky friday (har sett den förut, men den e skön) Vi hann inte kolla klart, o de blev mycket kvar från maten så jag går dit ikväll igen och äter middag. De enda som behövs e en ny sallad :P haha. Aja ,  de e de som hände igår, och idag ska jag först göra lite läxor. Har en labbrapport, och musikpresentation tills imorgon. Senare idag ska jag ut på stan typ, kolla kläder :P och på kvällen innan jag träffa AK ska jag göra lite till läxor. Och mot kvällen ska jag på middag :) 
Kramar på er!
♥                                       

Lördag

Hej! Har inte hunnit blogga på ett tag, jag har inte hunnit p.g.a pluggandet. Men jag bloggar så fort jag får tid för det :) Aja, idag så ska jag träffa Anna Katarina. Vi ska fika hos henne, jag ska gå o köpa lite gott strax. Men ska nog duscha först. Hihi. Hade träning nyss på morgonen. Skiit kul! Aja, nu siter jag hemma och chillar. På kvällen ska jag och AnnaKatarina typ laga middag(om vi kan) och så på kvällen ska vi va hos henne och typ bara ha det roligt! Jag har inte kunnat träffa kompisar så ofta i veckan, har varit tvungen att plugga mycket. Nu ska jag gå o duscha.
Trevlig fortsatt helg! ;) Lägger in några bilder här nere: /Puus Carro

Ganska rolig dag :)

Idag vaknade jag upp 03.00 bara för att göra min hemkunskapsläxa, jag hann inte göra den igår kväll. Men jag gjorde andra läxor oxå. Och igår kväll var jag uppe till 00.00 så jag sov inte direkt länge heller (trött :P) Även efter allt kämpande för min HK läxa så blev jag inte nöjd! hade sjukt "kul" i skolan. Asså Jack o Jag satt o typ skratta på nästan varje timma.. :P Fett kul (fotografjack.devote.se) Sitter o pluggar nu har eng prov och  senska prov imorron.  :D Aja nu på kvällen har jag inte gjort något mer än at pluggat.. pluggat..pluggat.. :) Nu ska jag fortsätta med pluggandet (Plugga it's my life :P) Lägger in en bild här nere:  <--- UNDERBAAAR! Kolla färgen o vinkel, goregus!

Shopping dag :)

Hej! Idag har jag varit med AnnaKatarina :P Vi träffades vid tre och sen gick vi till ringen. Hon köpte smink.. och jag shoppa kläder, köpte en t-shirt som jag tänker ha i idrotten, hade ingen normal t-shirt förut :P sen köpte jag en blus elr, typ tunika typ. Den är jättefin :) Och så köpte jag lite annat. Efter att vi varit på ringen stack vi till åhléns, Ak skulle köpa mascara /great lash maýbelline) Och en väska. Men tillslut köpte hon bara väskan. Den var jätte fin :D. Sen gick vi hem till henne, jag sminkade henne(inte till fjortis denna gång :P) utan asså normalt. Vid halv sju gick jag hem.. Nu ska jag plugga, har nån hemkunskapsrapport tills imorgon, lite mattetal och i musiken måste man typ bränna några låtar  till en cd... Sen e de chill. Juste måste plugga till engelska provet oxå :( Aja.. That's life ;) 
Det blir ingen bild idag... 

kram <3 

12/10 Go' Morron!

Hej, igår hann jag inte skriva, jag var hos Anna Katarina. På dagen,i typ snackade vi bara och drack te. Mot kvällen då Ullis skulle laga mat gick vi upp till mej. Jag sminka henne till en fjortis, och så sminka jag mej själv. :P Sen på kvällen gick vi tbx, Ullis gillade inte Ak:s sminkning, hon tyckte hon såg förskräcklig ut... Men ak bryr sej inte. Hon har bestämt att bli fjortis,´man bah shiit..:P Aja på kvällen åt jag middag där, fett gott! Hennes mamma hade lagat maten. Vi åt nån slags kött limpa, virad i bacon :P Och sallad och pasta plus någon tomat sås till. Det var jätte gott! Ullis lagar väldigt god mat! :) Sen kom Amanda fjortis till oss... Vi typ "dansa" :p näe men typ freaka out. x) Sen senare gick vi ut, vi typ ba gick runt. :P :D well well.. Idag så ska jag plugga, kanske träffa ak(ska hämta mitna saker från igår) och typ laga äppelpaj. Vilken rolig dag.. nat. Lägger in en bild på oss som fjortisar här nere:  Jag ser onormal ut på denna bild, Ak e hon till vänster. Lägger in en bild till på henne och mej och en fotografbild! :)  


<---- Ak Hon ser värre ut en mej xD


 Fina äpplen, lägg märke till dropparna :)

Kramar <3

God morgon!

God morgon! Igår var jag och kollade på idol tillsammans med Anna Katarina. Ni som missade idol kan jag berätta att det var Jesper som åkte ut. Han sjöng "so sick" Ne-yo. Synd, men han var inte den  bästa av dem alla heller. I allafall idag händer inte det så mycket. Ska städa först, sen vid kl. 13.00 ska jag träffa Anna Katarina. Mot kvällen är det plugg som gäler och efter det chill... Tar upp dagens också:
Dagens låt: On and on (Agnes Carlsson)
Dagebs roligaste händelse: Anna katarina

En bild tagen av mig:

:

Bild

 Älskar denna bild!


Äntligen klar!

Äntligen klar med reportaget. Skrev de typ sen klockan 17.00 till 20.45 Helt sjukt! Men nu e man klar... men jag har mer läxor att göra... Tråkigt. Är hos Anna Katarina nu, vi kollar på idol tillsammans :) Kul! Vi åt äppelpaj gjord av Ullis(hennes mamma) på goooda äpplen! <3<3  Jag kommer inte kunna lägga in en bild nu, för att jag inte är inloggad på min dator. De får bli imorgon. Trevlig kväll! ;)
Kramar §§

Hur svårt kan de vara att skriva ett reportage...?

Nu sitter jag här, och gör mitt lilla reportage. Hur svårt kan det igentligen vara? Man vill bara bli klar! Men samtidigt måste man göra den ordentlig! Nu sitter jag och letar efter en mall till reportaget.. *jobbigt* Jag lägger in reportaget sen kanske. Tänka sig, det är fredag kväll och jag sitter och gör läxor. Hur normalt e det? :P Aja, nu ska jag fortsätta :D lägger in en till bild tagen av mig:  The butterfly on the flower<3 kramar §§

Fredag <3

Kom preis hem från fiket med Anna Katarina. Jag tog en kärkleksmums och en cola och hon tog en kärleksmums och en Latte tror jag... Nu ska jag göra mitt resereportage, de e så jobbigt. Men när man väl e klar så känns de som man tappat en tung sten från hjärtat :P Sen ska jag nog gå ner till Anna Katarina! <3 Jag lägger in ett foto taget av mej här nere: Visst e den fin? Visst e den UNDERBAR!!!


´Helgen snart igång


                                                                            Helgen snart igång!

Nu e det Fredag, slutade skolan 12.30 idag! Fett skööönt! Sen gick jag hem plugga lite, sen startade jag blogg. Senare ska jag träff Ak (Anna Katarina) min kompis. På kvällen ska vi sitta och kolla på idol tillsammans! <3 Men innan jag går måste jag skriva på ett reportage som ska mejlas til min lärare idag... *jobbigt* De e lätt men man orkar lixom inte... Ses! §§

Välkommen till min nya blogg!

Detta är en bild tagen av mig! :P

RSS 2.0