Sick again :(

Sjuk igen :( Igår var jag i skolan, eftersom på morronen så kändes allt bra, asså jag kände mig okej, men jag va fortfarande trött men jag gick endå... ´Vid slutet av dagen så höll jag på att somna, jag hade blivit sjuk igen:( Så idag stannade jag hemma. Har en liten feber just nu men den går säkert över. Igår kväll var jag helt slut, asså verkligen jag bara låg ner på soffan o orkade inte ens röra mej. :(  Jag hoppas jag blir frisk snart, för de e lov snart o då vill man ju inte vara sjuk :/ I af idag så ska jag bara vila.. Försöka arbeta lite om de går. Jaa vi ses !

KramKram / C

Måndagen 16/2

Hej allihopa, jag kan passa på att säga att jag mår mycket bättre än i går, och förresten jag hade ingen kräksjuka som tur . Just nu e jag i skolan sitter i datasalen.. :) Jag bestämde mig att gå till skolan eftersom jag mår mkt bättre :) Men jag e fortfarande lite trött... Men de e lugnt. Min natt va lite jobbig. Eftersom jag sov på dagen så var jag såklart inte alls lika trött på kvällen men jag lyckades somna men på natten vid typ 1 ? Så vaknade jag o va helt klarvaken. Jag försökte somna om o de gick tillslut. :) Jaa.. idag efter skoolan ska jag inte göra någonting. Eller jo hem o plugga och annars inge mer . Jaa Ni får ha de så bra !

PS. Happy Birthday S !DS.  ( en vän)

/ C

Piss off

F*NF*NF*N säger jag bara ! Jag mår piss dåligt. Vaknade imorse med hosta, ont i huvudet o träningsvärk i hela kroppen. Efter ett tag så kändes de som om allt gick över o jag mådde inte lika dåligt längre. Men sen så känner jag att jag inte alls mår bra, ögonlocken blir tunga jja ni vet allt de där när man e sjuk. Så jag låg o kolla på tv halva dan. Restan av dan har jag sovit, o nu mår jag illa. F*N Har jag fått kräksjukan?????? Jag blir så J*vla irriterad på de här. Jag har alltså fått en äcklig bakterie i mig, trots att jag varit jätte noga med att tvätta händer o så. Så  KAN de JU VA nån  som smittat mej. Snälla människor har ni varit sjuka stanna hemma i 2 extra dagar. Gå inte bara ut o hosta ut allt o smitta nån. Trots att jag försökt undvika att andas in då någon hostar så har jag endå blivit sjuk. Så snälla människor, vänta hemma!!! Gå inte bara ut för att de känns som om febern gått ner och du hostar inte så mkt. VA HEMMA ISTÄLLET så slipper nån annan bli sjuk. Haha jaa ursäkta men jag blir verkligen sur, o nu e de ju försås inte 100% säkert att just någon har smittat mej de kan ha varit jag som slarvat oxå. Så ta inte till er allt.Nu e de ju inte heller 100% säkert att jag har kräksjukan, jag kan ju bara må illa oxå. Men iaf får rapportera imorrn hur jag mår.  Nu ska jag nog ta det lugnt,..

C

Onsdag 11/2

Hello people ! Idag va de de vanliga igen...Iaf efter skolan stannade jag o Jack kvar i skolan för att göra klart ett arbete. Gick bra :) Sen gick jag hem o städade lite o gjorde lite av min no läxa. Iaf sen eller jaa för inte ett ganska så långt tag sen kom AnnaKatarina upp o ville att jag skulle plåta henne, för hon behövde typ en bild på sig eller nåt? Jaa o sen så ja nu gör jag faktiskt ingeting :´P Ska väl snart gå o kolla på tv :) O städa mer..Ha de så bra !

XOXO
/ C


Tisdag 10/2 :)

Heej ! :P Idag så var de ganska vanlig dag haha, skola, men efter skolan så hade vi audition i skolan( de e till en speciell sak). Jack o jag va jury, igentligen skulle nån annan va jury men jag va tvungen att hoppa in istället (?) :P Haha, de va aas kul faktiskt. De flesta sjöng, och jaa de gick väl bra. Jag sjöng själv också, de gick väl ganska bara :) Jag va väl ganska nervös, så de blev lite darrigt. Men jaa that's life .. Alla va jätte duktiga ;)  Iaf efter skolan gick jag hem, åt och nu sitter jag här.

vad gjorde ni idag?

Puss / C

TJOOOO

Hej igen ! Blev precis klar med min nya header, men jag lägger in den nån gång i helgen. Nu e jag på bättre humör :) Ska fortsätta plugga lite NO. Måste skriva frågor o lite sånt. Snart tänkte jag dra ner till my dear friend AnnaKatarina. :) Jaa.. Imorron på no:n skulle vi göra en aas kul labb typ.. eller ja få se hur kul den nu e imorrn? Vi ska typ göra goda dofter eller nåt(?) Imorron efter skolan e de direkt hem o pluggapluggaplugga till STOOORA provet. Men på fredag känner man sej mer ledig. Haha vet ni idag hittade jag mina "stora" pärlörhängen dem har varit borta sen i julas men idag dök dem fram xD Jaa.. Vad ska man mer säga? Haha, jaja nu ska jag läsa vidare lite NO :)

Puss på er !
/ Carro :) <3

kvälls inlägg

Go' kväll :P Elr vad man nu ska säga.? Jo nu på kvällen har jag bara pluggat, gjort om en massa tal övat övat övat! Hoppas jag kan allt också :P Nyss satt jag o kolla bloggar, "fixade" naglarna :P Haha, jaa just nu så dricker jag te :) och övar till prov imorrn. Ska gå o lägga mej snart för de blev ganska snet igår :/ Imorron så ska jag plugga till no provet vi har på fredag o göra en svenska sak, O träning på kvällen. I af Just nu har jag inga planer för helgen, undrar vad som kmr nu istället för körslaget på lördag? :P Aja.. nu ska jag öva mer, sov sött !

KramKram/C


Plugg..

Tjenare  :P haha idag va de de vanliga.. Efter skolan gick jag hem o åt lite sen började jag plugga, till matte provet vi har imorrn. O efter pluggandet gick jag ut o köpte lite saker som kan behövas i skolan, köpte en ny stiftpenna o en massa stift,plastfickor.. o lite till. Så nu känner man sej redo att skriva imorrn. Iaf jaa sen kom jag hem igen o började plugga igen. Åt nyss.. Jaa nu ska jag fortsätta med matten :)

Juste kmr ladda in lite foton snart oxå :)

Ha de så bra :)

Kram/ C

Helgen

Hejsan ! Jaa.. tänkte berätta lite om helgen. I fredags var jag på bio med annakatarina, filmen va okej. Inte den bästa jag sett. sen gick vi hem till henne kollade p let's dance, sen kom Clara dit. haha så vi snackade lite alla tre, sen stack hon sen kom amanda o så jaa va vi med henne. O sen stack jag hem. På lördagen var det IDLAN vi va bara 3 pers på träningen haha, fast endå ganska lyxigt :) I af sen på eftermiddagen drog jag till Emma, skulle sova över där. Vi hade de aas kul åt en massa glass,godis,chips,läsk o god mat. Haha o så kollade vi på filmer typ hela natten :P Vi kollade bl.a på sex&the city en "gammal" haha v.s "ny" klassiker. :) Den va bra har sett den förut redan men men... Jaa, o på söndagen idag asså såå jaa gick jag hem... Aja..Angående min bloggdesign så e den AAS ful ! Haha, men jag hade tänkt o fixa den kanske imorrn få se. Vi ses!

Kram Kram / C


RSS 2.0