Onsdag 11/3

Tjena tjena ! Dagen idag har vart vanlig, hade "uppspelning" på våra låtar som vi skrivit själva idag. De va riktigt kul :P Sjöng solo, gick bra (:Sen stannade jag kvar i skolan för att göra klart ett arbete. Sen så stack jag hem, ska göra lite skolarbete. Men iallafall ska ut oxå en sväng, köpa present till AnnaKatarina som fyller år snart ! Haha..
Ha det så bra.
/Carro

Tisdag 10/3

Tjena Tjena ! Idag e de tisdag, hände inget speciellt idag. Efter skolan stannade jag kvar o hade musik eller jaa.. övade med Frida o några andra på  en sång. Va riktigt kul. Årkar inte förklara allt men men.. Sen stack jag hem o nu ska jag göra skolarbeten. Igår kväll var jag verkligen helt slut efter simningen asså jag typ höll på att somna hela tiden. men senare piggna jag till. Har lite träningsvärk idag haha. Imorgon ska jag nog inte göra något spec eller jo på musiken ska vi nog ha en såndär konsert asså vi har fått göra egna låtar o så ska vi framföra dem. Ska bli riktigt kul faktiskt. Sen e de hem o plugga.

Ikväll e de även DHW vilket inte får missas.

Puss & Kram
/C


Monday again..

Tjena tjena ! Gash ! Jag e helt slut, jag hade simning efter skolan och det var klädsim, o självklart så klantig dom jag e väljer jag det jobbigaste man kan ha när man ska simma med kläder. Jag hade 1. baddräkt under allt. Sen jeans sen en långärmad tröja plus en tjock bomulls tjocktröja. Asså det va jätte jobbigt att simma i den. Nästa gång får det räcka med långärm och mjukisbyxor.  I af haha, åt precis. Nu ska jag strax sätta igång med eng arbete. Annars var dagen helt okej.
Årkar inte skriva mer :P Haha..

Vad gjorde ni idag?

Kram kram / Carro

Söndag 8 mars

Hej allihopa! Just nu sitter jag och skriver på en uppsats i NO. I helgen så har det inte hänt speciellt mycket, i fredags var de mys, gjorde ingenting. Igår(lördag) träffade jag Emma och Kajsa en person jag inte träfat på länge så det va kul att ses igen. Igår kväll var det melodifestivalen, helt okej låtar. Idag har jag oxå tagit det lugnt, skrivit på en jobbig uppsats, ska städa sen o kankse gå förbi AnnaKatarina som jag inte sett på länge. 

Jag har blivit väldigt trött på mitt bloggnamn och min header, asså jo jag gillar att ta foton men de e inte så att jag verkligen brinner för det och dessutom så lägger jag ju inte upp bilder mer.  Därför vill jag längre inte att bloggen heter "fotocarro", jag har ingen aning hur man ändrar(?) Någon som vet? Iaf imorgonbitti har jag sovmorgon men dagen blir längre. Men det gör inget. Denna vecka har jag inte något speciellt planerat, på lördag så ska jag på "middag " hos Ak, vi ska kolla på melodifestivals finalen tsm o bara ha det kul!

Nu måste jag verkligen fortsätta.

Hade så bra så länge !
Puss&Kram <3

Nytt inlägg, haha :P Torsdag 5/3

Tjena tjena ! Torsdag idag. Idag va de vanligt. Vi hade musik sista timmen, va jätte roligt. Sen gick jag hem och åt, sen ´skrev jag på en uppsats. Asså uppsatser är nog världens jobbigaste arbete, det måste vara långt, och jaa allt de där jobbiga. Vi hade fått två uppsatser för några veckor sen, en So uppsats. Den va så hinla jobbig, min blev över 20 sidor :/ Haha, dden skulle va inlämnad igår, jag mailade den. Men tänkte oxå skriva ut den till min lärare, men så idag märkte jag att några delar va borta. Så j*vla jobbigt ! All den kraft jag la ner o nu måste jag skriva om. Det är inte så mycket men endå, det kanske var 10 mennigar som fattades. Men endå, tills imorrn har jag No uppsats som jag skriver nu. Iaf. Har fastnat vid en mycket bra låt sök på låten "when you believe, jag kanske läger upp den sen på bloggen" ?  Imorgon lir det hemma-kväll, med popcorn o mys. :) Nu måste jag fortsätta med uppsats. 

Puss & Kram ;)

/ Carro 

RSS 2.0