Tisdag

Tjena tjena ! Idag va jag o klassen på sjöhistoriska. :) Kul var det i af, man gick runt kollade på saker o ting.. :P Jaa.. vi va där hela skoldan, men vi hann till skolan till sista lektionen. Jaa sen gick jag hem snackade med bf annakatarina :) <33  Vi har ju prov imorron o helt plötsligt märkte jag att jag hade glömt historieboken i skolan :/ Så jag sprang till skolan o hämtade den. Jaa.. sedan dess har jag pluggat, detta e verkligen aas jobbigt.. Aas mkt o plugga.. Men de känns som om jag kan de mesta. :)Nu behövs bara läsa i boken. Längtar till fredag & Lör fredag = Bio med annakatarina<3  Lör = Sova över Emma :) <3 Ska bli en kul helg, med faktiskt inte alls så mkt plugg! I af nu ska jag gå o äta, de blir nån god soppa.

Kram Kram/Carro <3

26/ 1

HEJ !  Jag bloggar inte så ofta har mkt att göra, men när jag har tid o lust så bloggar jag. :P Idag var de de vanliga, efter skolan kom jag hem åt lite mellis, de blev ett åpple. Sen satte jag mej vid datan o kollade lite o sen har jag pluggat. O  med den sysslan håller jag nog på fram tills kvällen.  Jag har ganska mkt att göra denna vecka, men någt som får mej att fortsätta e att på lördag ska jag sova över hos my dear friend >Emma< :) <333 vi kmr ha de jätte kul ! just nu satt jag o gjorde en labbrapport som ska in imorrn. I af imorron ska jag o klassen till nåt muséum, har glömt vad de heter :P   Jaa.. På fredag ska jag på bio med en annan kompis. Jag ser faktiskt fram emot denna vecka. :) Jaa.. Nu måste jag faktiskt plugga, vi ses !

Kram / C


Heej !

Haha, det va ett ganska långt tag sen jag va inne på bloggen. :P nu asså förra veckan hade jag SÅÅÅÅÅ mycket att göra, verkligen jag va helt slut igår. Hade en massa prov,förhör, inlämningar, redovisning.... Men nu e det äntligen helg och jag passar på att vila ut mej. I af igår kom jag hem , sen gick jag ut för att köpa lite grejer o sen kom jag hem o åt. Jag åt lax med potatisgratäng, gott (:  Sen på kvällen kollade jag på Let's dance med en skål popcorn framför mej, blondinbella åkte. Sen satt jag uppe och jaa bara hade tråkigt. Nu på morgonen märkte jag att jag blivit förkyld :( Lite "tungt" i huvudet o ont i halsen, täppt och trött :'( Men jag ska göra allt för att bli frisk. Nästa vecka ska jag på en "audition" till en sak. Ska sjunga (: O då får jag inte vara sjuk ! Idag hade jag nog inte tänkt att göra så mkt, kanske går o hyr en film, gör lite läxor om jag orkar och bara tar det lugnt, måste köpa ett kort oxå. Ikväll e de tv - kväll de  bla. King kong, Victoria secret fashion show,  o så e e fim på 4: an ikväll " En andra chans" ... och en massa bra repriser :P  Nu sk ajg gå o kika om de finns nåt på tv, ha enskön helg !

/( Carro

Onsdag 14/1

Hej, de va ett tag sen jag bloggade. Men har bara inte haft lust och ocå inte haft tid. Men ska försöka med ett inlägg då jag har tid. Jag får ursäkta min bloggdesign den e jätte ful, men har inte haft tid att syssla med det heller. Den kmr va sådär ett ganska bra tag till, har ganska mkt o plugga. Har ett stort prov i so nästa vecka o veckan därefter ett till prov. Plus en massa andra saker. Får fixa det kanske i helgen. Idag var det ganska soft dag. Slutade rätt tidigt sen gick jag hem. Åt lite mellis sen satte jag mej ner o kollade lite på tv. Ett tag sen satte jag o läste lite so till provet. Tills imorrn har jag en matte sak men den blev jag klar med redan igår :) Jaa.. Imorgon händer det inte så mycket heller. hade tänkt att ta en liten jogging runda imorrn om vädret tillåter. Man måste motionera oxå ibland.. På fredag har jag middag med en kompis. Rätt kul ska det bli. (: Ikväll e de tv-time. Hade tänkt att kolla på semestersvenskar handlar om reseledare typ som åker ner i phuket o ....... O efter de e de made in Sweden med idol juryn. Nu innan skolan började va jag och shoppade en massa kläder, fast känns som jag behöver shoppa mer så får väl göra det oxå nån dag. Nu tänkte jag checka så jag gjort allt . Läxor m.m Hoppas ni får en trevlig fortsatt kväll !

kramkram / C

100:e inlägg

Haha hej, detta e mitt 100:e inlägg. Lite kul :P I af istället för att skapa en ny blogg så tänkte jag bara ändrar designen på denna blogg. Haha och som ni ser ser det lite konstigt ut, ni får ursäkta men jag försöker så bra det går. Idag ska jag ut och shoppa de e ju en massa REA överallt :) Tänkte köpa en klänning och en massa andra saker. Ikväll är jag bjuden på middag hos en kompis så dit ska jag ikväll :) Kommer bli kul eftersom jag varit borta ett bra tag och har inte sett henne på ett tag. Snart tänkte jag hoppa in i duschen o efter det drar jag ut och shoppar.  Jaa imorron tänkte jag träffa min barndomsvän som jag inte heller träffat på länge. Tänkte gå ut och äte lunch med henne. Jaa.. Och på söndag ska jag bara vara hemma och förbereda mej för skolan. Jag lägger in lite bilder:


Visst e den snygg !!!



Fin... :P



solen går ner..




Jaa.. orkar inte ladda upp mer bilder...
Trevlig fortsatt fredag på er ! <3

Kram kram / Carro

Hej igen... (:

Hej. E hemma i Sverige nu :) Har längtat  att få komma tbx :P Jag kmr att göra en ny blogg, e trött på min nuvarande blogg. Så länge medans jag håller på med  den nya bloggen skriver jag på den här.  Jag skriver in adressen till bloggen när bloggen blivit klar. Hoppas ni alla haft de bra :D  Jaa.. Kmr lägga in bilder oxå sen. Kram Kram

/ Carro

RSS 2.0